Καλύπτουμε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Οι Dj's Trikala μπορούν να καλύψουν ηχητικά και μουσικά γάμους, πάρτυ ή οποιαδήπoτε άλλη εκδήλωση σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συννενόησης.

Να διαλέξω τους φθηνότερους;

Τα έξοδα του γάμου είναι παρά πολλά, μην προσπαθείτε να τα μειώσετε κόβοντας κάποια χρήματα του DJ που είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία της δεξίωσής σας. Σε όλα τα προϊόντα που αγοράζουμε είναι γνωστό πως "ότι πληρώνεις παίρνεις". Το ίδιο ισχύει και για τους djs.

Δυστυχώς επειδή το επάγγελμα του DJ μπορεί ο καθένας να το κάνει, παίρνοντας ένα φτηνό σετ ηχείων ένα laptop και να θεωρεί τον εαυτό του ως επαγγελματία dj, πολλές φορές παίρνουμε για την σημαντικότερη μέρα της ζωής μας έναν μη επαγγελματία DJ, είτε λόγω τιμής είτε λόγω φιλίας που τελικά αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο ιδιαίτερο αυτό κομμάτι της ζωή σας που είναι ο Γάμος σας. Κάποια πράγματα γίνονται μια φορά και πρέπει να επιλέγουμε τους καλύτερους!

Οι Djs είναι νόμιμοι, κόβουν αποδείξεις;

Αρκετοί Djs δεξιώσεων στην Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι νόμιμοι, και δεν μπορούν να σας κόψουν απόδειξη ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

Εμείς οι Djs Trikala εκδίδουμε κανονικά αποδείξεις και τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, γιατί είμαστε επαγγελματίες και δεν ασχολούμαστε περιστασιακά μ' αυτή τη δουλειά.

Τι είδους μουσική παίζουμε;

Οι Djs Τρίκαλα είναι πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής, καλύπτουν όλο το φάσμα της παραδοσιακής ελληνικής και ξένης μουσικής!

Για την επιτυχία γάμου, party, βάφτισης ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης πραγματοποιήσετε οφείλεται στις σωστές επιλογές των DjsΤρίκαλα που είναι υπεύθυνοι  για την μουσική, (Για  να "απογειώσουν" την εκδήλωση σας!)

Τί εκδηλώσεις αναλαμβάνουμε;

H Dj's Trikala, αναλαμβάνουν τη μουσική, ηχητική κάλυψη κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης, όπως:

  • Δεξίωση Αρραβώνα
  • Δεξίωση Γάμου
  • Δεξίωση Βαπτίσης
  • Παιδικά ΠΑΡΤΥ
  • ΠΑΡΤΥ γεννεθλίων
  • Ρεβεγιόν